Средња школа "17. септембар"

ikonica

ДР МИЛАН МИЛАНОВИЋ ОДРЖАО МОТИВАЦИОНО ПРЕДАВАЊЕ У СВОЈОЈ БИВШОЈ СРЕДЊОЈ ШКОЛИ

Посета бившег ученика Милана Милановића лајковачкој средњој школи и мотивационо предавање које је одржао средњошколцима били су очигледно огромно обострано задовољство и част.
Данас је доктор наука, врхунски стручњак за програмирање и вођење инжењерских тимова, чије ‘ЛинкедИн’ савете о програмирању и вођењу инжењерских тимова тренутно прати 130.000 људи.
Директорка школе Косана Грчић, која је била иницијатор ове идеје каже : “Имали смо велику част да угостима нашег некадашњег ученика,а данас врсног ИТ стручњака, др. Милана Милановића. У предавању под називом “Како изградити каријеру и остварити успех”, Милан се на врло сликовит начин и кроз пример из властитог искуства, дотакао следећих зивотних тема: Шта је успех и да ли он постоји, Како поставити циљеве, спознали себе, наћи свој пут и изабрати позив, Како направити системе који ће нас подржати на том путу и које су то технике које ће нам повећати продуктивност и помоћи да имамо бољи фокус, Како се носити са неуспесима и како су они заправо саствани део сваког успеха, те како исправно приступати стварима и ефикасно учити и Како наћи бесплатну едукацију са најбољих светских школа и изградити успешну ИТ каријеру.
Очекивано, др Милан Милановић је у потпуности у улози предавача успео да окупира пажњу и анимира средњошколце, којима ће све што су могли чути засигурно бити од велике користи, оснажити их и помоћи им да истрају на путу до својих циљева.
Др Милан Милановић, је рођен у Сарајеву, а након завршетка средње школе у Лајковцу, завршава Вишу електротехничку школу , а потом и ФОН, на ком докторира . У периоду 2002. – 2017. радио је РБ Колубара где долази до позиције Руководиоца службе за развој софтвера. од 2017. године радио је за једну швајцарску ИТ компанију, а од 2022. гоодине је технички директор у једној америчкој ИТ компанији. Милан је носилац Microsoft MVP, који поред њега имају јос само 3 стручњака из Србије. Бави се писањем на друштвеним мрежама и има преко 130.000 пратилаца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

back to top