Средња школа "17. септембар"

Хуманитарни базар

Поводом Светског дана хране који се обележава 16. октобра 2023. године, средња школа „17. септембар“ je организoвала хуманитарни базар за скупљање материјалних средстава за ученика школе који живи у вишечланој породици, у веома тешким условима. Базар је одржан у уторак, 17. октобра 2023. године од 12:00-15:00 часова у дворишту школе.

Испред школе су била постављна три штанда: штанд „Велико срце“ који је био намењен за донацију хране и козметике, ученички штанд, на којем су ученици продавали различите производе и професорски штанд на којем су професори заједно са ученицима правили плачинке. Догађај је био пропраћен музиком и добрим дружењем.

Гости базара су били деца из ПУ „Лептирић“ и ученици основне школе. Сви су били послуженим соком и ђаконијама које су ученици донели од куће а након тога су се дружили на терену уз спортске активности. Ученици и професори школе су озбиљно приступили целој акције, те је базар успешно рализован. Скупљена је одређена сума новца али је и прикупљено доста хране и козметике. Донација је предата породици у среду 18.10.2023.године

Изузетно смо поносни на нашу децу и њихове родитеље, заједно смо урадили велику ствар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

back to top